Wijn en zo...

Bij wijn hoort het verhaal van de druiven, de wijngaard en de wijnmaker. Dit natuurproduct met zijn rijke variatie aan smaken verdient het respect van bewust proeven. Zorgvuldig combineren. Genieten. Dat kan bij Smaakmaker Peter Claessens in diverse settings. Ik schenk natuurzuivere kwaliteitswijnen van boeren die geloven dat je alleen goede wijn kunt maken als je begint met een gezonde basis.

Wijncursus

Word een wijnkenner door te proeven! Geen saaie theorie, maar ervaren, ontdekken, benoemen wat u proeft en al doende veel leren. De cursusavonden zijn een feest voor de smaakpapillen. Ervaar hoe de smaakherkenning van wijn u in vervoering kan brengen!

In deze zeer praktische wijncursus van 3 bijeenkomsten maakt u kennis met druivensoorten, hun kenmerken en de variëteit aan wijnlanden. U proeft per bijeenkomst 8 verschillende wijnen en krijgt veel praktische handvatten om de juiste wijnkeuze te maken bij iedere gelegenheid.

Prijs: € 95,- Op de cursusavonden is het wijnboek ‘ Op weg naar de wijn’ te koop voor € 25,-

Wijnproeverij

Leek of liefhebber? In overleg met u verzorg ik een wijnproeverij op maat. Mogelijkheden van een basisproeverij voor beginners tot een proeverij voor gevorderde liefhebbers met specifieke wensen. Neem contact op voor nadere informatie.

Prijs: vanaf € 175,- bij 10 personen

Wijn- en spijsproeverij

Proeverij van 1,5 uur met korte, heldere uitleg, gevolgd door het proeven van kwaliteitswijnen gecombineerd met uitgelezen tapas. Zeer geschikt voor particuliere en bedrijfsuitjes.

Prijs: vanaf € 245,- bij 10 personen

N.B. In plaats van een proeverij is ook een wijn- en spijsworkshop mogelijk.

Pierre Chardonnay Wijnentertainment

Wijnproeverij of entertainment? Het is beide, met deze innemende wijnsnob. In de persoon van Pierre Chardonnay bied ik uw gezelschap een onderhoudende en smakelijke proeverij. Informatief op een luchtige manier, afgestemd op de sfeer en wijnkennis van de groep.

Voor uitgebreide informatie: PierreChardonnay.nl

Contact
Koken enZo
Kruisvoorde 1
7339 KR Ugchelen
T 06 1340 9408
M info@kokenenzo.com
W kokenenzo.com
W pierrechardonnay.nl

Nieuwsbrief

Tips en inspiratie over smaak in uw mailbox?

De Smaakmaker deelt graag zijn kennis met u. Blijf op de hoogte en meldt u hier aan voor de >>>Nieuwsbrief.

Facebook-KokenenZoLinkedIn-Peter-Claessens

Copyright © 2015 Peter Claessens