MASTERCLASS KOOKWORKSHOPS

Foto

Masterclass voor Kook-vaardige Kokers

Omdat smaak mijn vak is en koken mijn tweede natuur, deel ik mijn expertise met gemak en plezier. Ik ontvang jullie bij mij thuis.

Foto

Met speelsheid, flair en humor geeft Peter deelnemers de gelegenheid om zelf op ontdekking te gaan. Hij is een meester in het betrekken van alle deelnemers, het creëren van een sfeer van ontspanning met plezier en behoudt het overzicht. Na het koken in de keuken geniet je samen aan een lange mooi gedekte tafel van de heerlijke gerechten met bijpassende wijnen en of exclusieve thee.

Foto

Ontdek deze Masterclass Kookworkshops, ontworpen voor mensen die al thuis zijn in de keuken en hun kookvaardigheden verder willen verdiepen. Bij Koken en Zo staat individuele aandacht centraal. We werken met hoogwaardige biologische producten en gaan ervan uit dat deelnemers al goed kunnen koken. De workshops zijn zonder strikte recepten en richten zich op het bereiden van gerechten met veel groenten, aangevuld met vlees, vis of kaas. Ook de vegetarische en veganistische variant is een aantrekkelijke optie.

Foto

Na het volgen van mijn Masterclass kookworkshop heb je meer grip, zelfvertrouwen en kwaliteiten om een fantastische maaltijd op tafel te zetten.

Omdat Peter ook vinoloog en thee-sommelier is, ontvang je advies over de juiste wijn en thee om jouw gerechten te begeleiden.

Investering en boekingen

Vanaf € 1195,- bij een groepsomvang van 6 deelnemers of minder.
€ 1595,- bij een groepsomvang van 8 deelnemers

Inclusief kwaliteitswijn, thee, plat en bruisend water, koffie/thee als afsluiting. Een gastronomische ontdekkingsreis van een halve dag.

De masterclass workshops worden gepland in overleg op donderdag t/m zondag.

Ben je klaar om met jouw groep jullie kookvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een leuke ervaring op te doen?
Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Inschrijven voor Kookworkshop