MASTERCLASS PROEVERIJEN

Foto

Ontdek smaak en smaakcombinaties

Stap in de wereld van gastronomische verkenning met mijn Masterclass Proeverij, speciaal ontworpen voor liefhebbers die graag meer inzicht willen hebben in smaak en smaakcombinaties. Deze educatieve reis neemt je mee langs uitmuntende wijnen, pure thee en ambachtelijke kazen, elk met een verhaal en van ongeévenaarde kwaliteit.

Foto

Tijdens deze proeverij word je uitgedaagd om nieuwe smaken te leren waarderen en te combineren, terwijl je geniet van gezelligheid, educatie en ontspanning. Met veel persoonlijke aandacht en interactie tussen deelnemers, bieden we een unieke ervaring waarbij je samen met gelijkgestemde genieters proeft en analyseert.

Ontdek diverse wijnen, pure thee van uitsluitend theeblaadjes en ambachtelijke kazen, en leer ze te combineren tot harmonieuze smaakexplosies. Laat je verrassen door nieuwe combinaties en laat je uitdagen om je smaakpapillen te verleggen.

De Masterclass Proeverij duurt 3 uur en biedt de mogelijkheid om meer grip, zelfvertrouwen en kwaliteiten te ontwikkelen in het proeven. Je zult merken dat je nog intenser gaat genieten van kwaliteitsproducten en hun smaken.

Foto

Investering en Boekingen

De investering voor de Masterclass Proeverij is afhankelijk van jouw groepsomvang en locatie. Groepen van 6 t/m 12 deelnemers kunnen worden samengesteld, met prijzen vanaf € 895,- bij een groep van 6.

Ben je klaar om met jouw groep een Masterclass proeverij te ervaren?
Nieuwe smaken en combinaties te ontdekken en een leuke ervaring op te doen?
Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Inschrijven voor Proeverij